Grundfos: Læg en plan for den første tid

Sørg for at modtage din nye kollega eller medarbejder med en god plan. Den unge skal introduceres for arbejdspladsen og hans/hendes nye kolleger. Og de skal klædes på til at løse deres arbejdsopgaver og få den nødvendige instruktion og løbende opfølgning. I filmen kan du se, hvordan Grundfos arbejder med at lægge planer for lærlingenes første tid på virksomheden.

Læs mere om: Læg en plan for den første tid

Tag godt imod jeres unge medarbejder

Har I fået en ung kollega på arbejdspladsen for nylig? Arbejdsmiljørådet præsenterer fem anbefalinger, som introducerer nogle af de vigtigste ting, som I skal være opmærksomme på, når der starter en ny ung medarbejder. Nedenfor kan du læse mere og downloade one-pageren med alle anbefalinger.

Unges arbejdsmiljø og helbred

NFA har udgivet en rapport, der giver en status på de unges arbejdsmiljø og helbred. Rapporten indeholder forslag til at forbedre arbejdsmiljø for unge erhvervsaktive i aldersgruppen 18‐29.

Byg på god modtagelse

En god modtagelse er med til at sikre fastholdelse af nye medarbejdere, og at man som ny kommer hurtigere ind i opgaverne. Når man er med i fællesskabet på arbejdspladsen øger det trivslen og risikoen for ulykker bliver mindre. Websitet indeholder gode råd til modtagelse af unge, modtagelse af udenlandske arbejdere, tjekliste og "hvad siger loven?". Udgivet af BFA, Byg og Anlæg.