Arla, Taulov-Tistrup: Vi er i samme båd

Hos Arla er samarbejdet en krumtap i virksomhedens dagligdag. Alle væsentlige emner bliver taget op i SU, lige fra planlægning til gennemførelse. Vi er med på en temadag, hvor SU samlet arbejder med strategiudvikling.

I Samarbejdsaftalen fra 1947 blev det bestemt, at repræsentanter fra arbejdsgiver og arbejdstagere i større virksomheder skulle sætte sig sammen 4 gange årligt for at informere hinanden. Hos Arla Taulov-Tistrup har de taget samarbejdet til nye højder, for, som de siger: "flere hoveder - flere ideer"!


Tag indholdet i jeres samarbejdsudvalg til nye højder

Magasin du Nord: "Man skal forandre sig for at blive bedre"

Stormagasinet Magasin du Nord har lanceret "Kunderejsen", som er et koncept, hvor kundens forskellige behov og ønsker sættes i centrum. Målet er at styrke stormagasinets konkurrenceevne. Kunderejsen kræver store forandringer i medarbejdernes funktioner. Samarbejdsnævnet er det centrale omdrejningspunkt i forhold til at finde en fælles holdning til nyskabelser. 

Brug samarbejdskonsulenterne til at få inspiration

Medlemsvirksomheder kan gratis hente konsulentbistand hos Samarbejdsnævnets konsulenttjeneste. De går altid ud i "sæt" med en konsulent fra arbejdsgiverne og arbejdstagerne. Med deres lange erfaring kan de give ny ilt til din virksomheds SU. Mød samarbejdskonsulenterne hér.

Hvad laver samarbejdskonsulenterne?

Samarbejdskonsulenterne yder bistand til både ledelse og tillidsrepræsentanter i virksomhederne om alle samarbejdsspørgsmål - herunder om fornyelse af samarbejdet. Konsulenttjenesten står til disposition med råd og vejledning ved såvel etableringen af samarbejdsudvalg som ved spørgsmål vedrørende det daglige samarbejde.