Johnson Controls: "Vi er nødt til at gøre det sammen"

Johnson Controls er en verdensomspændende virksomhed med dansk hovedsæde i Aarhus. Virksomheden har taget deres samarbejde til nye højder ved en tæt kontakt og konstant opfølgning. Samarbejdsudvalget har netop nedsat fire arbejdsgrupper, som skal arbejde med aktuelle temaer, og en spørgeskemaundersøgelse skal finde medarbejderforslag, som kan være med til at forbedre arbejdsgange. Hør formand og næstformand i Samarbejdsudvalget fortælle om deres konkrete greb til udvidelse af virksomhedens samarbejde. Varighed 5:45 min.

Tema: Samarbejds på tværs

Brug jeres SU mere

Et samarbejdsudvalg kan meget mere end de 4 årlige møder.
Se film og læs mere om, hvordan Arla Taulov-Tistrup bruger SU i udviklingen af fremtidens mejeri.

Tema: Samarbejds på tværs

“Samarbejde på tværs” er årsrapportens gennemgående tema. Fire meget forskellige virksomheder har det til fælles, at kompetencer og daglige beslutningsprocesser er flyttet et trin ned ad stigen. Alle investerer de tid på samarbejdet, fordi de mener, at det giver merværdi, arbejdsglæde og fremtidstro.

Øget produktivitet en fælles interesse

Udvikling og effektivisering er en fælles interesse for ledelse og ansatte hos Johnson Controls. Få mere inspiration fra TekSams tema. Her kan du blive klogere på relaterede emner som Produktion og trivsel samt Social Kapital i virksomheden.